If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей те,днес минах диагностика и ми казаха че трябва да сменя стъпковия мотор.Казаха ми че ще ми излезне 526лв. за ново моторче.Наистина ли струва толкова или нещо ме мятат?
Здравей те,днес минах диагностика и ми казаха че трябва да сменя стъпковия мотор.Казаха ми че ще ми излезне 526лв. за ново моторче.Наистина ли струва толкова или нещо ме мятат?
Защо не пробваш първо с почистване и после евентуално търси втора употреба,защото е немислимо да се дадат толкова пари за моторче
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
свали моторчето и го почисти с корселин или със имаше едни шпрей за карборатори .. сваляш го пръскаш вътре в моторчето и му дават с две жички от акумолатора ток да поработи 5-10 сек .. и след това пак го прави 2-3 пати .. слагаш го и ако е писано няма да даваш излишни банкноти .. бтв аз сам го правил това нещо 3-4 пати .. и го правя периодично .. че постоянно ми прави тоя номер с оборотите поздрави
свали моторчето и го почисти с корселин или със имаше едни шпрей за карборатори .. сваляш го пръскаш вътре в моторчето и му дават с две жички от акумолатора ток да поработи 5-10 сек .. и след това пак го прави 2-3 пати .. слагаш го и ако е писано няма да даваш излишни банкноти .. бтв аз сам го правил това нещо 3-4 пати .. и го правя периодично .. че постоянно ми прави тоя номер с оборотите поздрави
Това е лудост,моторчето се чисти с ВД 40 коресилина е противопоказно за моторчето
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Това е лудост,моторчето се чисти с ВД 40 коресилина е противопоказно за моторчето
може и с вд40 ! Но аз съм го правил по начина който съм описал .. в моторчето има нагар и мръсотия .. вд-то не гинаги почиства ! поздрави
Comment